Tempereringsaggregat Olja

Tempereringsaggregat eller Tempaggregat,
vi kallar dem Tempereringsaggregat.

Vill ni ha rätt temperatur på vattnet eller oljan? RAFO erbjuder kvalitetsaggregat ifrån Schweiziska Tool-Temp. Tempereringsutrustning för all typ av industri och alla tempereringsaggregat går att få med interface för kommunikation.

Kontakta oss:

  Ditt namn

  E-post
  Telefonnummer

  Hur kan vi hjälpa dig?

  Tempereringsaggregat för olja

  Från 50 grader till 360 grader

  Tempereringsaggregat
  TT-288

  För olja 50 – 250°C, 8 kW värmeeffekt. Ett välbyggt aggregat med två olika pumpalternativ, standardpump samt magnetpump utan packningar. TT-288 har som alla andra Tool-Temp produkter ett kvalitetstänk rakt igenom. Med tryck och vakuum funktion.

  Tempereringsaggregat
  TT-288-2

  Dubbelaggregat för olja 50 – 250°C, 8 kW värmeeffekt. Behöver ni kraften man får ut av 2st TT-288  men inte vill ha två aggregat utan ett, då är detta lösningen. 2st TT-288 i samma chassi.

  Tool-Temp erbjuder även skräddarsydda lösningar för specialiserade tillämpningar inom härdning och kylapplikationer. Alla aggregat ifrån Tool-Temp är bestyckade med flödesvakter för bättre kontroll.

  Tempereringsaggregat
  TT-388

  För olja 50 – 360°C, 16-48 kW värmeeffekt. Ett kraftigt aggregat med två olika pumpalternativ, standardpump samt magnetpump utan packningar. TT-388 är ett aggregat för dig som vill kunna hålla en konstant oljetemp på hela 360 grader. Passar mycket bra till större maskiner och pressar. Aggregatet har som alla andra Tool-Temp produkter ett kvalitetstänk rakt igenom. Med tryck och vakuum funktion.

  Tempereringsaggregat
  TT-388-2

  Dubbelaggregat, för olja, 50 – 360°C, 16-48 kW värmeeffekt. Behöver ni kraften man får ut av 2st TT-388  men inte vill ha två aggregat utan ett, då är detta lösningen. 2st TT-388 i samma chassi.

  Tempereringsaggregat för vatten

  från 20 grader till 160 grader

  Tempereringsaggregat
  TT-188

  För vatten 20 – 90°C, 9 kW värmeeffekt. TT-188 är ett standard aggregat som är mycket prisvärt och har som alla andra Tool-Temp produkter ett kvalitetstänk rakt igenom. Med tryck och vakuum funktion. En storsäljare inom både stora och små industrier.

  Tempereringsaggregat
  TT-168

  För vatten 20 – 90°C, 12 kW värmeeffekt.  TT-168 är ett trevligt aggregat med två olika pumpalternativ och finns att tillgå med flera olika värmealternativ. Aggregatet är bestyckat med en inbyggd tank på 20 liter vilket i många fall ger en mer stabilitet i vattentemperaturen. TT-168 har som alla andra Tool-Temp produkter ett kvalitetstänk rakt igenom. Med tryck och vakuum funktion.

  Tempereringsaggregat
  TT-168 PHE

  PHE står för Plate Heat Exchangers, dvs plattvärmeväxlare.  TT-168 kan fås med plattvärmeväxlare. Med en plattvärmeväxlare får ni ut en bättre kylningseffekt ur aggregatet. Gör det möjligt att stabilt kyla ner ert verktyg till temperaturer runt 20 grader.

  Tool-Temp har under många år varit ett av de ledande märkena när det gäller stabila tempereringsaggregat som används inom plast, formsprutning, gjutning, kosmetika, mat och dryckestillverkning.

  Tempereringsaggregat
  TT-142

  För vatten 30 – 140°C (30 – 160°C med magnetpump), 12 kW värmeeffekt. TT-142 är ett kraftigt tryckvattenaggregat för dig som behöver en hög temperatur i verktyget. Aggregatet kan beställas med magnetpump, dvs att den saknar packningar helt och klarar då av vattentemperaturer upp till hela 160 grader.

  Tempereringsaggregat
  TT-DW160

  För vatten 30 – 160°C, 9 kW värmeeffekt. Ett kraftigt och kompakt aggregat som värmer mycket snabbt och likaså kyler snabbt tack vare att den är bestyckad med plattvärmeväxlare.

  Kvalité, Kunskap, Utveckling och Kostnadseffektivitet.
  Produkter ifrån Tool-Temp.

  Vi på RAFO hjälper er gärna med att plocka fram rätt Tempereringsaggregat efter era önskemål. Kontakta oss för offert eller om ni har några frågor.
  info@rafo.se